POTOČNICA

slika mali pleter
Apartmani i sobe

O Potočnici:

Pod krošnjama tisucljetnih maslina na izduženom kraku sjeverozapadnog dijela otoka smjestila se Potocnica.
Želite li pobjeci od urbane vreve i pronaci mir ova mjesta su idealna za vaš odmor.
Potocnica je oaza sklada, zelenila, mira i tišine.

Privatni smjestaj:

Osigurajte si privatni smjestaj u ovoj oazi mira i priustite si odmor kakav zasluzujete u apartmani potočnica. Potocnica apartmani nude razni kulturni i sportski sadržaji, odlicna gastronomska ponuda, brojne zabave i velik broj prekrasnih plaža koje se nalazi u gradu i njegovoj okolici na kojima se možete zabavljati do ranih jutarnjih sati. Uživajte u svom nezaboravnom odmoru, uz odličan privatni smještaj. Obilje odmora uz neograničene količine mora, sunca i soli čeka samo na Vas. Prepustite domaćinima da Vam ukažu na mjesta koja morate posjetiti na cijelom otoku, te tako oplemenite svoj opus poznavanja netaknute prirode.

Povijest:

Trenutno nam nisu dostupne povijesne činjenice o ovome mjestu, no potruditi ćemo se čim prije saznati sve dostupne i relevantne informacije kako bi Vaš odmor bio čim ugodniji.

Položaj:

Na sjeverozapadnom dijelu otoka Paga smjestilo se malo mjesto Potocnica. To je maleno vikend naselje smješteno na dvije pješcane uvale i mnoštvo kamenih ploca i stijena na sjevernom dijelu otoka Paga izmedu poznatog turistickog grada Novalje i Luna.