VIDALIĆI

slika mali pleter
Apartmani i sobe

O Vidalicima:

Samo 4km od Novalje nalazi se novo apartmansko naselje u mjestu Vidalici. Vidalici su malo i mirno mjesto za turiste koji se žele maknuti iz gužve i dobro odmoriti. Apartmani Vidalići spremni su vam ponuditi sav mir i beskrajno lijepu prirodu koju treba Vaše tijelo i um. Odmorite se uz neograničenu količinu mora, sunca, obale i soli. Uživajte u pogledima na Velebit i beskrajno plavetnilo koje Vas okružuje. Vidalići apartmani ,sigurni smo u to, upotpuniti će sve to što trebate i ostaviti vas da se prepustite odmoru i uživanju.

Privatni smjestaj:

Izdvojena od buke i gužve idealna je za potpuni odmor. Ovdje cete pronaci veliku ponudu privatnog smještaja koja se vecinom nalazi uz samo more i bezbroj malih plaža. Privatni smjestaj pružiti će vam potpunu ugodu i sve ostalo što vam je potrebno za odličan odmor. Uz srdačno gostoprimstvo naših domaćina, koji će vam zasigurno otkriti i pokoju tajnu o cijelom otoku i ovom čarobnom mjestu, odmor ce biti potpun.

Povijest Vidalica:

Trenutno nam nisu dostupne povijesne činjenice o ovome mjestu, no potruditi ćemo se čim prije saznati sve dostupne i relevantne informacije kako bi Vaš odmor bio čim ugodniji.

Položaj:

Na sjeveroistocnom dijelu otoka nalaze se naselja Vidalici, Kustici, Zubovici i Metajna koji se zajedno nazivaju Barbati.