STARA NOVALJA

slika mali pleter
Apartmani i sobe

O Staroj Novalji:

Stara Novalja jedno je od najljepših mjesta na otoku, svojim savršenim mirom i šetnicama uz more posjetitelju pruža sve pogodnosti za potpuni odmor.
Zašticena od južnih i sjevernih vjetrova (juga i bure), izložena suncu, uvala Stare Novalje, uokvirena sredozemnim raslinjem mediteranskog bilja istovremeno pruža zaštitu i u najtoplijim ljetnim danima. To je lokacija ugodne klime i mora, što osigurava lijepo suncano vrijeme i van sezone, narocito prikladne za osobe koje izbjegavaju pretjerane vrucine.Ovaj najmirniji kutak najdužeg otoka Hrvatskog primorja, uz odmor i smještaj u privatnim apartmanima i sobama, nudi zabavu, sport i ples. Uživanje u prirodi najbolje opisuje ono što vam može pružiti Stara Novalja.

Privatni smjestaj:

U ponudi apartmana Stare Novalje vecinom je privatni smještaj.Apartmani ce vam zasigurno pružiti odmor kakav trebate, u mirnom mjestu u privatnom smještaju.

Povijest Stare Novalje:

U Novalji se nalaze ostaci triju ranokršcanskih bazilika iz 4. i 5. stoljeca. Ostaci podnog mozaika jedne bazilike nalaze se unutar goticke crkve Majke Božje od Ružarija u središtu grada u kojima cete nesumljivo uzivati.

Položaj:

Stara Novalja je tiha i mirna uvala na sjevernom dijelu otoka Paga. Potpuno nevidljiva s kopna, uvala skriva sve prednosti koje nudi klima i Jadransko more.